biela francúzska bageta
olivový olej
hrušky 1-2 (závisí od množstva a veľkosti)
maslo
1PL hnedého cukru
2PL balsamica
syr Brie
Bagetku si nakrájame, položíme na plech a potrieme olivovým olejom a dáme zapiecť do rúry na 180C, približne na 8 minút. Hrušky si nakrájame na plátky. Na panvici si rozpustíme maslo, pridáme kúsky hrušky a posypeme cukrom. Takto necháme cukor na hruškách jemne skaramelizovať - približne 4 minuty. Polejeme balsamicom a hrušky dusíme ďalšie 2 minúty. Medzitým na bagetky pridáme plátky syru Brie a vložíme naspäť do rúry na 4 minúty, aby sa syr roztopil. Po vytiahnutí už len obložíme hrušky a môžeme vychutnávať.. :)
Bon appétit!
Photo by me
No comments:
Post a Comment